Huwelijk

La Familia biedt een keur aan toepasselijke romantische songs in vele stijlen muziek uit verschillende culturen en in diverse talen. (Klassiek, populair, jazz, musical, opera etc.) La Familia is gespecialiseerd in zowel huwelijksceremonies voor de burgerlijke stand als kerkelijke en anderszins spirituele plechtigheden. Ook hebben zij ruime ervaring in het samenstellen van feestelijke muzikale ceremonies ter bevestiging van het Jawoord voor hen die hun huwelijksjubileum op deze wijze een bijzonder tintje willen geven. La Familia biedt naast muziek ook de mogelijkheid om een speciaal op het bruidspaar geïnspireerd gedicht te laten schrijven dat door de bruid en/of bruidegom kan worden voorgedragen of desgewenst door een van de leden van La Familia zelf. De muziekstukken en eventuele gedichten worden als vanzelf in de huwelijksceremonie ingeweven in afstemming met degene die de ceremonie leidt. 

Naast romantiek is humor ook vaak een welkom aspect in de ceremonie. Zeker als er sprake is van mogelijke gevoeligheden rond het huwelijk in de familiesfeer. Om het ijs te breken heeft La Familia het nodige in petto waarover wij u graag nader inlichten. 

Burgerlijk:

Denk aan een pakkende song bij binnenkomst van het bruidspaar. Een romantisch lied voorafgaand aan het jawoord, een verrassingsact, een gedicht en feestelijk muziekstuk ter afsluiting. Aansluitend bestaat de mogelijkheid tot het uitbrengen van een muzikale toost waarin alle gasten worden meegenomen.

Kerkelijk:

Een plechtigheid gelardeerd met op de dienst en de muzikale voorkeur van het bruidspaar afgestemde muziek. Dit kan specifiek religieus repertoire zijn, volledig ander passend repertoire naar eigen keuze of desgewenst een combinatie van religieuze en wereldlijke songs. 

Huwelijksjubileum:

Hiervoor heeft La Familia een speciaal product in het leven geroepen met de titel: Het 2de Jawoord. Dit is een speciaal op het bruidspaar afgestemde feestelijke muzikale ceremonie waarin de Hernieuwde Huwelijksbelofte wordt uitgesproken, afgewisseld met gedichten en met een aansluitende interactieve muzikale bruidstoast.