Festival / Feestweek

Meezing en swing event voor feestweken en festivals
Zomers buiten op de pleinen tijdens feestweken en festivals en in de winter in grote hallen. Daar vindt de muzikale happening Heel Holland Zingt Classics van La Familia plaats. Meezingen, dansen, feesten, zwaaien en zwieren op muziek in de sfeer van André Rieu, met La Familia en de La Familia Ballroom dansers in samenwerking met lokale koren en dansers. En als toefje op de taart Classical DJ Mr. Van Walsh.

Samen uit volle borst meezingen, dansen, inhaken en luisteren naar schitterende, overbekende muziek. Classic meets Pop zoals we dat kennen van De Night of The Proms.

Eén grote verbroedering!

Met “Heel Holland Zingt” komt dit alles niet alleen voor enkelen binnen handbereik, maar voor iedereen!

Sopraan Belinda: “Samen met DJ Mr. Van Walsh, die we speciaal voor dit project hebben geëngageerd, zetten we de boel op z’n kop en laten we de mensen genieten van onvergetelijke melodieën”.

Bariton Paul: “Fantastisch om de inwoners van steden en dorpen in ons land zo met elkaar te verbroederen”.

Mezzo sopraan Carla: “Overal waar het event plaatsvindt wordt een wedstrijd uitgeschreven voor plaatselijk talenten. De beste zanger, zangeres en groep mag zich tijdens het event presenteren. Ook werken we samen met regionale dansscholen en koren.”

Deze beleving is ook exclusief te boeken voor bedrijven. Met het personeel of een gedeelte ervan kan vooraf een koor worden samengesteld en een lied worden ingestudeerd. Indien gewenst toegespitst op het bedrijf zelf.