Vier kerst met La Familia!

La Familia Kerst concert - Zaterdag 16 december 2023

Stap binnen in een betoverende wereld van kerstvreugde met La Familia’s Christmas Magic kerstconcert op zaterdag 16 december!

Laat Belinda, Paul en Carla van La Familia uw harten verwarmen tijdens een onvergetelijke avond vol kerstpracht. In een sfeervolle omgeving, verlicht door zacht kaarslicht, zullen zij u meenemen op een magische reis vol heerlijke muziek, ontroerende liederen en poëzie, doorspekt met humor en persoonlijke verhalen. Van het tijdloze Ave Maria tot de dromerige klanken van Imagine, onze getalenteerde artiesten beloven u een gevarieerd repertoire dat uw ziel zal raken. En natuurlijk mogen klassiekers als “Stille Nacht,” “Joy to the World” en onze eigen betoverende versie van “O Holy Night” niet ontbreken.

 

Dompel uzelf onder in de warmte en magie van de kersttijd, omringd door de liefdevolle klanken van La Familia.

 

Een Betoverende Avond Vol Muzikale Vreugde

Mis deze unieke gelegenheid niet en reserveer nu uw plek voor La Familia’s Christmas Magic. Het belooft een avond vol verrukking en vreugde te worden, en een perfecte manier om de feestdagen in te luiden. Wacht niet te lang, want de kaarten vliegen de deur uit! Kerst was nog nooit zo magisch als met La Familia. We zien u graag op zaterdag 16 december!

Warme groet,

Het La Familia Team

 

Reserveer Nu Uw Kaarten

Datum: Zaterdag 16 december 2023

Locatie: Adelbertuskerk

Adres: Rijksstraatweg 28, 2022 DA, Haarlem

Tijd: Inloop: 19:10, Aanvang: 19:30 uur

Duur: 1 uur en 15 minuten

Tickets: Hier verkrijgbaar